...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Код за ключа на Алфа 156
Collapse
X
-
-
ако търсите в Русе , точно за 2 мин с едно модерно куфарче - налага стария ключ , прочита му милионите прескачащи кодове и за около 70-80 лева ви прави на момента нов. Ключаря след зеления папагал , посока гарата.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
Аз съм от Видин и същия този ключар..предполагам този имаш предвид дето се намира до светофарите от другата страна на Историческия Музей.За моята Алфа Ромео 147 разчете кода с тази машинка но ми каза ,че не може да направи такъв ключ
Може да ми направи само такъв за отключване на вратите срещу 18 лева
П.П
Нямам престава как се цитира текстLast edited by eproHD; d.m.y г., 15:42.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
-
Е точно този след китайския беше точно на светофара в една будка.Сега е в сградата.Ако си от Видин не се прай на ударен.Аз знам къде е ключаря ама хората дето не са от Видин не знаят
П.П
Само да вметна за колегата които търси кода за 156.Ключаря не може да ти каже електронния код дето е на код картата.Това става само по VIN номера от официалния представител на Алфа Ромео.Ключаря разчита други кодове за да ти каже може ли да направи ключаLast edited by eproHD; d.m.y г., 16:07.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
-
На ключовете има цифричка 1,2 или 3 и това е типа на кода.
Код 1 го правят всички, дето се занимават с авто ключове.
Код 2 го прави поне по един автаключар в големите градове.
Код 3 го правят май само няколко човека, но аз не познавам такъв за сега, само съм чувал.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
-
Е да така е на Алфа 147 кода е 2. На 156 не знам колко е може пак да е код 2.Но този от Видин е много известен и има техника но не можа да ми направи ключ с код 2.Аз бях готов да направя за 700 лева в Ауто Италия понеже имам само един ключ.Но после се размислих и ги вложих в колата.Сега понеже съм в Италия мисля да се поинтересувам тук колко е в официалното представителство на Алфа.Щото мисля ,че в Ауто Италия-БГ цената е малко завишена
П.П
За мен истината е да си направиш ключ в официалното представителство,но за съжаление цената не е малка-700 лева ако имаш код карта си е множко.Но пък получаваш оригинален ключ.Всеки си избира сам !Last edited by eproHD; d.m.y г., 16:50.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеНе съм съвсем съгласен, Докторе.
Моят ключ е с код 2, и въпреки че за страна като България Пловдив минава за голям град, няма нито един автоключар тук, който да направи дубликат на моя ключ.
Между другото, кода на картата е в ЕКУ-то, а не в имото и може да се прочете от там. Не от всеки де, но може.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Е точно този след китайския беше точно на светофара в една будка.Сега е в сградата.Ако си от Видин не се прай на ударен.Аз знам къде е ключаря ама хората дето не са от Видин не знаят
П.П
Само да вметна за колегата които търси кода за 156.Ключаря не може да ти каже електронния код дето е на код картата.Това става само по VIN номера от официалния представител на Алфа Ромео.Ключаря разчита други кодове за да ти каже може ли да направи ключа